Az alábbiakban a vendégházunkkal kapcsolatos vélemények olvashatók. Ezúton is kérjük kedves vendégeinket, hogy néhány sorban írják le a nálunk töltött idő alatt szerzett tapasztalataikat.
Szívesen fogadunk minden javaslatot, és a weblapunkkal kapcsolatos észrevételeket is.

Piszkei Elek
2018.04.22.
Lassan személyes blogom lesz az oldal, de nem bánom... :) Áprilisban még nem voltunk Nagyrákoson, most ez is megtörtént! Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Edináéknál, pihenéssel. túrázással. Az idő csodálatos volt, a vendéglátás úgyszintén. A babgulyás amit kaptunk a vendéglátónktól, isteni finomra sikeredett... Visszatérünk !
Piszkei Elek
2017.07.03.
Júniusban megint eltöltöttünk kettő napot az Őrségben... A Vadása tónál strandoltunk,napoztunk, fürödtünk, egyszóval kikapcsolódtunk, majd a nap megkoronázása, házigazdánk Edina meghívása, kerti partira. Felejthetetlen este volt !
Piszkei Elek
2017.05.02.
A május elsejei hétvégét töltöttük el a vendégházban. Megint jó volt, az idő is kedvezett a túrázáshoz, jól éreztük magunkat, mindig van valami új...mintha hazamennénk... :)
Piszkei Elek
2015.11.30.
November utolsó hétvégéjét töltöttük el a vendégházban. Az idő kirándulásra ideális volt, így a közelben található Hársas tóhoz vettük az irányt, de előtte Őriszentpéteren a Pitvar kávézóban elfogyasztottunk egy tejszínhabos kávét, nejem meg még egy kis lélek melegítőt is. Barangolás után, kellemesen elfáradva tértünk vissza a szállásunkra, ahol vendéglátónk finom disznótoros kóstolóval lepett meg minket. Megint jól éreztük magunkat...visszatérünk! Az Őrség teljesen rabul ejtett minket!
Piszkei Elek
2015.11.22.
Szeptember végén(nem Petőfi) voltunk Edináéknál, és egy kellemes hetet töltöttünk el, bejártuk a környéket, de még rengeteg látnivaló maradt. November végén egy hétvégére újra meglátogatjuk a vendégházat a Párommal. Csend, jó levegő, kellemes környezet...nekünk nagyon tetszik!
Judit
2013.09.09.
Egy hetet töltöttünk a vendégházban a férjemmel. Bár az idő nem kedvezett, mégis nagyszerűen éreztük magunkat. A ház kényelmes, jól felszerelt, barátságos. A fedett veranda még rosszabb időben is kellemes, a környezet csendes, nyugalmas. Mindenkinek ajánlani tudom, aki nyugodt kikapcsolódásra vágyik, távol a városi zajtól.
Gyarmatiné Farkas Ildikó
2013.03.24.
Köszönjük a rövidke ajándékot"-amit a ház s kedves tulajdonosai s a környezet adott. Nagyon csendes, nyugis hely, az Edináék figyelmesek, korrektek. Remélem mihamarabb eljutunk, s több időt is eltölthetünk e szép helyen . Másoknak is javaslom. Mindent megtalál, ami a pihenéshez kell.
Budaházi Kati és Családja
2011.09.23.
Mi nyáron egy hetet töltöttünk el ebben az igényesen és minden igényt kielégítően felszerelt gyönyörű házban.Nagyon jól éreztük magunkat,mi is visszavágyunk.Program lehetőségként ajánlani tudjuk a fazekaskodást.A Fazekasnő-Katinál Őriszentpéteren korongoztunk és persze vásároltunk is az Ő szép portékáiból.
Tálos Csilla
2011.09.19.
Szia Mindenkinek!
Harmadszorra is visszatértünk a vendégházba és ismét nagyon jól éreztük magunkat! Minden alkalommal találunk valami újat a házban / most például a szúnyoghálókat és a csúzdát az udvaron / és a környéken is / áttekertünk Szlovéniába /. Esténként a teraszon üldögélve hallgattuk a szarvasbőgést, el is határoztuk, hogy tavasszal ismét ott töltünk egy hétvégét. De azt gondolom télen is csodálatos lehet!
Köszönjük!
Edina
2011.06.14.
Mi pünkösdkor voltuk és csak ajánlani tudom mindenkinek. Végre egy magánszállás, ahol gondolnak és gondoskodnak arról, hogy aki csak három napra megy, ne kelljen vinni az alapvető dolgokat: só, cukor, wc papír, olaj, szappan stb. Ez nagy segítség és figyelmesség. Nagyon jó program ajánlatokat kaptunk, gyerekeseknek kifejezetten ajánlom Szombathelyen a Kalandvárost. Biciklizni remekül lehet, nincs forgalom.
Köszönjük! Szeretnénk még visszamenni.
2 << előző    következő >>1-től 10-ig

Új bejegyzés
Név:   E-mail cím:
Vélemény (max. 500 karakter):
Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!