A szállásfogalás megkönnyítése érdekében a vendégházunk foglalási űrlapot üzemeltet, mely a lap alján lévő linkkel érhető el. Kérjük megrendelését ezen keresztül adja le. A szállásfoglalás leadásával a megrendelő elismeri, hogy az alábbiakban látható foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.

Foglalás, előleg, szállásdíj fizetése

Leadott megrendelését 48 órán belül feldolgozzuk, és - amennyiben teljesíthető -, bejegyezzük. A sikeres illetve sikertelen foglalásról minden esetben értesítjük. Amennyiben a megrendelést visszaigazoljuk, úgy a vendégház garantálja az adott szolgáltatás biztosítását.

A visszaigazolást követően előleget kell fizetni, amely átutalással, postai úton, vagy személyesen vendégházunkban lehetséges. Az előleg mértéke a szállásdíj 30 %-a, 1-2 éjszakára történő foglalás esetén a teljes szállásdíj összege.

Banki átutalással történő teljesítés esetén az összeget a következő bankszámlaszámra kérjük utalni - a közlemény rovatban a foglaló személy nevének és a tartózkodási időnek feltüntetésével: Jávor Edina, Savaria Takarékszövetkezet 72100464-15164654-00000000. Postautalvánnyal történő fizetés esetén a cím a következő: Jávor Edina, 9938 Nagyrákos, Alsószer 12.

Üdülési csekkel történő fizetést kérjük előre jelezni, illetve a foglalási űrlapon feltüntetni. Előleget ebben az esetben is kérünk utalni, illetve a megfelelő összegű üdülési csekket kérjük elküldeni a címünkre ajánlott tértivevényes levélben.

Amennyiben a visszaigazolás dátumától számított 3 banki munkanapon belül nem érkezik meg az előleg, foglalását semmisnek tekintjük.

A szállásdíj fennmaradó részének a kiegyenlítése a megérkezéskor, a helyszínen történik.

Foglalás lemondása

A foglalástól való elállást írásban (e-mailben, postai úton vagy telefaxon) lehet jelezni az alábbi feltételekkel:

A lekötött időpontot megelőző
- 45 naptári napon kívüli lemondás kötbérmentes
- 45-30. nap között a részvételi díj 10%-át
- 30-15. nap között 30%-át
- 14-8. nap között 50%-át
- 7-4. nap között 75%-át
- 3. naptól pedig a részvételi díj 100%-át ki kell fizetni.

A lemondási időpontnak tekintjük azt a napot, amikor a megrendelő elállási szándékát írásban bejelenti, és arról a szállásadó tudomást szerzett.

Figyelem! Ha mégis három napon belüli akadályoztatás lépne fel - hogy ne vesszen kárba a befizetett összeg - a foglalás átruházható, amennyiben a lemondott időpontra sikerül egy legalább ugyanolyan értékű megrendelést leadó másik vendéget szervezni a lemondó félnek.

Az üdülés vége előtti távozás esetén nem áll módunkban a fennmaradt összeget visszafizetni!

Az üdülési csekkel fizetett előleget nem tudjuk visszaadni, hiszen azt azonnal elküldjük a feldolgozásra.

A vendégház fenntartja a módosítás jogát. Előre nem látható technikai problémák, nehézségek (pl.: a lefoglalt szálláshelyen csőtörés, egyéb műszaki hiba stb.) esetén, - amennyiben a házigazda előre tud a problémáról -, a megérkezés előtt értesíti a vendéget.

Házirendünk megtekintése >>